Terre di Cannabis, ποιοι είμαστε 

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την κάνναβη, απολαμβάνουν τις αρετές της, εκτιμούν τα οφέλη της και επιθυμούν να διαδώσουν μια νέα ιδέα, έναν νέο τρόπο ζωής.
Γιατί να στερούμαστε από αυτό που υπάρχει στη φύση; Αυτό αναρωτηθήκαμε μια μέρα και αποφασίσαμε να το πιστέψουμε και  να το δοκιμάσουμε. Θα χρησιμοποιούσαμε αυτό που ήδη είχαμε: τους καρπούς της γης. Τους καρπούς που μας δίνουν τα δικά μας εδάφη που αγαπάμε και σεβόμαστε και που μας προσφέρουν μοναδικά προϊόντα.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2018, καλλιεργούμε 10 εκτάρια κάνναβης και είμαστε παρόντες με τις φυτείες μας σε διάφορες περιοχές: Abruzzo, Emilia-Romagna, Veneto, Puglia και Toscana. Διευρυνόμαστε συνεχώς: αναζητούμε πάντα ανθρώπους που έχουν κίνητρα να δημιουργήσουν ένα "δίκτυο", αγρότες, καλλιεργητές, ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, ανθρώπους σαν κι εμάς που εμπιστεύονται την κάνναβη και πιστεύουν στις ιδιότητες αυτού του φυτού. Για να οικοδομήσουμε μαζί μια νέα "πράσινη επανάσταση".

Μέρα με τη μέρα, από έργο σε έργο, περισσότερες από τριάντα οικογένειες εργάζονται για τις πολύτιμες καλλιέργειες μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες ταξιανθίες στην αγορά. Φροντίζουμε πολύ καλά τα φυτά μας και είμαστε υπερήφανοι για την προσοχή που αφιερώνουμε στην ανάπτυξή τους: μετά τη συγκομιδή, οι καρποί της εργασίας μας παραδίδονται στο στεγνωτήριο όπου, με προσοχή και αγάπη, μετατρέπονται στο καλύτερο προϊόν σε κυκλοφορία: κάθε φυτό του TerreDiCannabis φέρει από μόνο του μια εξαιρετική ιστορία με κύρια συστατικά την εργασία και την υπερηφάνεια. Είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του "Made in Italy" γιατί πιστεύουμε στην αξία της ιταλικής παράδοσης, στην κουλτούρα της τεχνογνωσίας που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, για αυτό και είμαστε "αφρόκρεμα" της κάνναβης : καλύτερη κάνναβη στην αγορά.

 

Πιστεύουμε σε αξίες όπως η εμπειρία στην καλλιέργεια, η ποιότητα της δουλειάς μας και  παράλληλα έχουμε μια ισχυρή ταυτότητα η οποία βασίζεται στην παράδοση. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέες κατευθυντήριες γραμμές που να χαρακτηρίζουν την εμπειρία μας:
Επιμονή: η ισχυρή βούληση να ακολουθήσουμε βήμα προς βήμα ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, από την προετοιμασία του εδάφους μέχρι τη συσκευασία των ταξιανθιών. Η μεθοδολογία  μας αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες μας. Η συνεχής αναζήτηση της καλύτερης ποιότητας συνδυάζεται  με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας τόσο στα χωράφια όσο και στα ερευνητικά μας εργαστήρια.
Συναισθήματα: μια ιστορία, αυτή της Κάνναβης που γνωρίζουμε καλά, από γενιά σε γενιά και συνεχίζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό και ταυτόχρονα βαθιά γνώση του τομέα. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους βοτανολόγους και γενετιστές που εγγυώνται την βέλτιστη ποιότητα των ταξιανθιών. 
Σεβασμός: σεβασμός στο περιβάλλον, στις παραδόσεις, στην πολιτιστική  κληρονομιά των καλλιεργειών Κάνναβης που έχουμε σε όλη την Ιταλία. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην περιοχή που μας φιλοξενεί, καθώς και στη φύση και στην οικολογική αειφόρο ανάπτυξη.
Επιστροφή: επιστροφή στις ρίζες και τις παραδόσεις του παρελθόντος, έτσι όπως μας δίδαξαν οι παππούδες μας. Ο έλεγχος της παραγωγής γίνεται  με σεβασμό στις παραδόσεις , με προστασία του περιβάλλοντος και  σε συνέργεια με τον οικότοπό μας αλλά και την κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα του τόπου μας.
Αποτελεσματικότητα: δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αγορά που απευθυνόμαστε και στη διανομή, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τους αγοραστές, στους οποίους εγγυόμαστε ταξιανθίες κάνναβης άριστης ποιότητας σε  πολύ καλή τιμή.