Η ποιότητά μας 

Η TerreDiCannabis πιστεύει στο πάθος των ανθρώπων και εμπιστεύεται τη στενή σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Μέσα στην παραγωγή μας υπάρχουν μοναδικά στοιχεία από την φύση, αλλά και άνθρωποι που σηκώνονται καθημερινά με ένα όνειρο: ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Καλλιεργούμε με τρόπο "οργανικό", τηρώντας τις βασικές αρχές για τη φροντίδα της γονιμότητας του εδάφους και  την ισορροπία του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, υιοθετούμε την ορθή εφαρμογή  της "αγρό-οικολογίας" με στόχο την καλλιέργεια της κάνναβης σε μια τέλεια περιβαλλοντική ισορροπία. Φροντίζουμε τα εδάφη μας σχολαστικά: μαλακώνουμε, οργώνουμε και προετοιμάζουμε το έδαφος, όπως μας δίδαξαν οι παππούδες μας και χρησιμοποιούμε μια σωστή προσέγγιση φυσικής γονιμοποίησης χάρη στα ζώα των αγροκτημάτων μας. Σπέρνουμε χειρωνακτικά και φροντίζουμε κάθε βλαστάρι, κάθε λουλούδι υποστηρίζοντας την ωρίμανση της κάνναβης καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της. 

Επιλέγουμε τα καλύτερα άνθη ένα προς ένα, χάρη σε μια συγκεκριμένη καταλογογράφηση που συντονίζεται καθημερινά από το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου μας, κάτι που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε κάθε βήμα: από την ανάπτυξη στην ωρίμανση, από τα προβλήματα έως τα κρίσιμα ζητήματα. Ελέγχουμε τη φάση της ανθοφορίας επίμονα για να εξασφαλίσουμε μια καλή προσφορά κανναβινοειδών και τερπενιών στις ταξιανθίες μας. Τα πρότυπα ποιότητάς μας είναι πιστοποιημένα, εγγυημένα και διαθέτουμε στην αγορά τις καλύτερες νόμιμες ταξιανθίες Κάνναβης με τη σωστή ποσότητα Cbd.

Στο στεγνωτήριο μας οι ταξιανθίες αποκτούν μια μοναδική γεύση, και από αυτές προκύπτουν τερπένια με μια αποκλειστική και αδιαμφισβήτητη γεύση, χάρη και στον συνεχή έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Όσο αφορά τη φάση του trimming, χρησιμοποιούμε εξελιγμένο και πρωτοποριακό εξοπλισμό, αλλά τον τελευταίο λόγο έχουν οι χειριστές μας, οι οποίοι με ένα εξαιρετικό έργο και με μεγάλη επιδεξιότητα καταφέρνουν να σχεδιάσουν μια ταξιανθία με μια εξαιρετικά ελκυστική εμφάνιση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την βέλτιστη ποιότητα στη σωστή τιμή, με φυσικές ταξιανθίες με μοναδική γεύση και άρωμα. Οι μοναδικές με την επωνυμία Terre. 

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!