Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται εντός 24/48 εργάσιμων ωρών. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα λάβετε τα προϊόντα σε ανώνυμο πακέτο απευθείας στο σπίτι σας ή σε κάποιο κοντινό σημείο DHL.
Εδώ μπορείτε να αγοράσετε την καλύτερη ποικιλία νόμιμης ελαφριάς Κάνναβης, η οποία καλλιεργείται φυσικά, οργανικά, χωρίς φυτοφάρμακα, με σεβασμό στο περιβάλλον και με τη χρήση αρχαίων μεθόδων συνδυασμένες με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ειδήσεις, εκπτώσεις, και προσφορές για ελαφριά νόμιμη Κάνναβη κάθε εβδομάδα.  Στο blog μας θα μαθαίνετε όλο και περισσότερα για το Μαγικό Φυτό, την ελαφριά Μαριχουάνα. Παραγγείλετε τις ταξιανθίες κάνναβης ανώνυμα!
Προσφέρουμε τη δυνατότητα για διάφορους τρόπους πληρωμών με εγγύηση και ασφάλεια. Επιλέξτε αυτόν που σας βολεύει περισσότερο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικών καρτών, Paypal και αντικαταβολή. Εμείς στο Terre di Cannabis γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να εγγυόμαστε στους πελάτες μας μια κορυφαία υπηρεσία, σε πλήρη συμμόρφωση με τους νόμους, με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του Terre di Cannabis και να ζητήσετε πληροφορίες και βοήθεια απευθείας από την εφαρμογή Whatsapp. Προσθέστε τον αριθμό μας στον τηλεφωνικό  σας κατάλογο και θα είμαστε στην  διάθεσή σας!

 

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!