Τι είναι η καναβιγκερόλη CBG;

Τι είναι η καναβιγκερόλη CBG;

Στην αγορά της ελαφριάς κάνναβης εμφανίζεται τελικά ο βασιλιάς των κανναβινοειδών: η κανναβιγόλη. Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, η κανναβιγόλη ή CBG, είναι εντελώς απαλλαγμένη από κάθε ψυχοδραστικό αποτέλεσμα, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ενεργά συστατικά από την άποψη των θεραπευτικών ιδιοτήτων. Αυτή είναι μια καταπληκτική καινοτομία ως προς ανακάλυψη στον κόσμο της ελαφριάς κάνναβης και εμείς στο Terre di Cannabis δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας διηγηθούμε για τα ολοκαίνουργια λουλούδια μας. Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε κάτι περισσότερο για κανναβιγόλη και θα σας εισάγουμε σε μια εξαιρετική ποικιλία για την καταπολέμηση του άγχους και του στρες. Να τι θα δούμε:

  1. Τι είναι η κανναμπιγκερόλη ή CBG;
  2. Πού χρησιμοποιείται η CBG;
  3. CBG λουλούδια κατά του άγχους και του στρες

 φως κάνναβης

Τι είναι η κανναμπιγκερόλη ή CBG;

Η κανναμπιγκερόλη ή CBG είναι ένα πολύ σημαντικό κανναβινοειδές που βρίσκεται στο φυτό κάνναβης σατίδα, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1964 από τον επιστήμονα Y. Gaoni, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσδιόρισε τη θεραπευτική ιδιότητα της. Είναι μέρος της ομάδας των μη ψυχοδραστικών κανναβινοειδών, είναι η πρώτη που αναπτύσσεται σε ένα φυτό κάνναβης και είναι υπεύθυνη για τη σύνθεση άλλων φυτοκανναβινοειδών, συμπεριλαμβανομένων των THC και CBD.

Με άλλα λόγια, είναι ο γονιός όλων των άλλων κανναβινοειδών. Μπορεί, συνεπώς, να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων ποικιλιών, αυστηρά μη ψυχοδραστικών, με σκοπό να δώσει πολλά στον κόσμο της ελαφριάς κάνναβης, από την άποψη του αρώματος και της γεύσης, αλλά κυρίως από την άποψη των θεραπευτικών ιδιοτήτων και των ευεργετικών αποτελεσμάτων.

Η αλληλεπίδρασή του με το ενδοκανναβινοειδές σύστημά είναι εκπληκτική, η CBG καταφέρνει να παροτρύνει τον υποδοχέα cb1, υπεύθυνο για τη κίνηση, τον έλεγχο των συναισθημάτων και τη συνολική ψυχοφυσική ευεξία μας. Η θεραπευτική του ιδιότητα, λοιπόν, έχει να κάνει πάνω απ' όλα με όλα όσα συνδέονται με το νευρικό μας σύστημα. 

terre di cannabis

Που χρησιμοποιείται η CBG;

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η κανναβιγόλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό δραστικό συστατικό για τη δημιουργία νέων φαρμάκων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία διαφορετικών παθολογιών. Ακριβώς λόγω της ικανότητάς του να επηρεάσει τον υποδοχέα cb1, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του στρες, διαταραχές της διάθεσης και κρίσεις άγχους.

Όπως δείχνει επίσης αυτή η μελέτη,  πάντα λόγω της ιδιαίτερης αλληλεπίδρασής της με το ενδοκανναβινοειδές σύστημα μας, η CBG θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία ορισμένων νευροεκφυλιστικών ασθενειών, ειδικά της νόσου του Huntington.

Θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμο για την μείωση της ενδοφλέβιας πίεσης όπως και για την πρόληψη και τη θεραπεία ορισμένων φλεγμονωδών ασθενειών.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για να απολαύσετε πλήρως τις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιγερόλης (CBG) και να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στους 210° για να επωφεληθείτε από την επίδραση της, δηλαδή το συνδυασμό όλων των ουσιών που περιέχονται σε ένα λουλούδι CBG, συμπεριλαμβανομένων των τερπενίων.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπορείτε να κάνετε ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα: να αποφύγετε την καύση, η οποία καίει περίπου το 80% του κάθε δραστικού συστατικού, είτε πρόκειται για φυτοκανναβινοειδή όπως CBG, THC ή CBG ή αρωματικά τερπένια, καθώς και το άρωμα που απελευθερώνεται από ένα φυτό μπορεί να φέρει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. 

terre di cannabis

CBG λουλούδια κατά του άγχους και του στρες

Μόλις μάθουμε την πλήρη απουσία ψυχοδραστικών αποτέλεσμα, καθώς και τις τρομερές θεραπευτικές ιδιότητες της CBG, που είναι γνωστό από την απεραντοσύνη της έρευνας της επιστημονικής κοινότητας, εμείς στο Terre di Cannabis έχουν εργαστεί για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα λουλούδια κανναβιγόλης, εντελώς βιολογικά που καλλιεργούνται με βιολογικό τρόπο, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και βαρέων μετάλλων όπως άλλα προϊόντα.

Οι μάστερ κάνναβης θέτουν δεκαετίες εμπειρίας στην υπηρεσία της εταιρείας να εργαστούν με μια νέα ποικιλία, ο πειραματισμός με πολλαπλές και διαφορετικές ποικιλίες για να αποκτήσουν αυτή την πολύ πολύτιμη ποικιλία της ελαφριάς κάνναβης, κανναβιγόλη, μία από τις πολύ λίγες ποικιλίες στην αγορά με βάση αυτό το δραστικό συστατικό.

Με υπερηφάνεια και χαρά θα σας παρουσιάσουμε σύντομα, ένα ολοκαίνουργιο  φυτό που περιέχει ένα υψηλό % κανναβιγόλη και ένα ακαταμάχητο άρωμα φράουλας και άγριων φραουλών.

  • Εμφάνιση: οι κορυφές αυτής της ποικιλίας ελαφριάς κάνναβης μπορεί να είναι οβάλ σε σχήμα, έχουν ένα χρώμα πράσινο με αποχρώσεις που κυμαίνονται από πορτοκαλί έως ανοιχτό ροζ. Είναι μαλακά, συμπαγή και ιδιαίτερα ρητινώδη λόγω του υψηλού ποσοστού κανναβιγόλης.
  • Άρωμα και γεύση: το άρωμα, φρέσκο και φρουτώδες, με έντονες νότες φράουλας, αντιστοιχεί σε μια ξυλώδη και έντονη γεύση με μια ευχάριστη και επίμονη επίγευση στον ουρανίσκο.
  • Ιδιότητες: με ένα υψηλό ποσοστό CBG, το φυτό έρχεται σε άμεση επαφή με τον υποδοχέα cb1 που υπάρχει στο ενδοκανναβινοειδές σύστημά, δίνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του τόνου της διάθεσης και για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του στρες και έχει μεγάλες θεραπευτικές ιδιότητές στη θεραπεία των διαταραχών άγχους, κρίσεις πανικού και εναλλαγές της διάθεσης.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στους 210 ° έτσι ώστε να επωφεληθείτε από την επίδραση του cbg. Στους 180° μπορείτε να γευτείτε την τερπινολίνη, τερπένιο υπεύθυνο για το άρωμα φράουλας αυτού του φυτού, στους 198° όμως, καίγεται η λιναλόλη, υπεύθυνη για το ξυλώδες και έντονο άρωμα.

Αυτό το νέο φυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί, να καπνιστεί μαζί με ένα καλό τσάι και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να συνοδεύσει ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, είναι σε θέση να βελτιώσει σίγουρα τον τόνο της διάθεσης και να αποκαταστήσει τη γενική ψυχοφυσική ευεξία.

Είσαι περίεργος να το δοκιμάσεις; Σε λίγες ημέρες θα είναι δυνατόν να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας, η οποία πουλάει νομική μαριχουάνα online, αλλά όχι μια οποιαδήποτε: η Terre di Cannabis λειτουργεί με πάθος και επαγγελματισμό για να προσφέρει το καλύτερο της ελαφριάς κάνναβης, 100% βιολογικά, πιστοποιημένα και  κατασκευασμένα στην Ιταλία. 

Αν σας άρεσε, τότε να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε μετοχή μας βοηθά να υποστηρίξουμε το Blog μας και να σας κρατάμε πάντα ενήμερους για τον κόσμο της κάνναβης.