Πώς χρησιμοποιείτε τον ψεκαστήρα;

Πώς χρησιμοποιείτε τον ψεκαστήρα;

Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε τη λειτουργία μιας αιχμής συσκευής, η οποία αποφεύγει την καύση και είναι οικονομική: ο ψεκαστήρας. Τα κόλπα και τα μυστικά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ατμό που εξάγεται από το ζιζάνιο σας, τότε θα κάνουμε μια σύγκριση μεταξύ δύο από τους καλύτερους ψεκαστήρες γύρω από: Migthy Vs DaVinci IQ2. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε και πώς λειτουργεί ο ψεκαστήρας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, ειδικά για το οποίο θα μιλήσουμε:

  1. Γιατί να χρησιμοποιήσετε τον ψεκαστήρα;
  2. Πώς χρησιμοποιείτε τον ψεκαστήρα;
  3. Mighty Vs DaVinci Iq2
Cannabis lightΓιατί να χρησιμοποιήσετε τον ψεκαστήρα;
Η ελαφριά μαριχουάνα με ατμό πρέπει να είναι ο μόνος επιτρεπτός τρόπος κατανάλωσης κάνναβης. Επειδή? Επειδή δεν πονάει σαν να καπνίζεις ένα κοινό! Σίγουρα, σε όλους αρέσει η αίσθηση της θερμότητας που παράγεται από την καύση, αλλά το κάπνισμα είναι κακό και η αγνόηση του προβλήματος είναι ανεύθυνη. Επιπλέον, η χρήση του ψεκαστήρα δεν σταματά τη γεύση και τη μυρωδιά της μαριχουάνας, αντίθετα, η εξάτμιση σας επιτρέπει να εξαγάγετε πολλά περισσότερα κανναβινοειδή, επιτρέποντάς σας να φτάσετε στην πιο κατάλληλη θερμοκρασία για κάθε δραστικό συστατικό.

Πώς λειτουργεί η εξάτμιση; Κάθε συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια μικρή αντίσταση, η οποία θερμαίνει - άμεσα ή έμμεσα - τη μαριχουάνα που τοποθετείται μέσα στο θάλαμο θέρμανσης. Υποβάλλοντας τη μαριχουάνα σε θερμότητα, ο ψεκαστήρας ευνοεί την εξαγωγή αιθέριων ελαίων και δραστικών συστατικών που "εκδιώκονται" με τη μορφή ατμών. Είναι το υγιές υποκατάστατο του καπνού που προέρχεται από μια άρθρωση, αλλά δεν περιέχει τις βλαβερές ουσίες που δημιουργούνται από την καύση, όπως πίσσα, σκουλήκια, βενζόλιο και άλλες τοξικές ουσίες.

Το κάψιμο ενός μπουμπούκι γρασιδιού μπορεί να παράγει θερμότητα έως 1000 βαθμούς, ενώ κατά την εξάτμιση η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει ποτέ τους 180-200 βαθμούς. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από το ότι δεν παράγουν επιβλαβείς ουσίες, τα κανναβινοειδή εξάγονται χωρίς να τα κάψουν, χάρη στη δυνατότητα επίτευξης της σωστής θερμοκρασίας για την εξαγωγή ενός συγκεκριμένου δραστικού συστατικού.

Η χρήση του ψεκαστήρα είναι επίσης οικονομική επιλογή. Απαιτεί σίγουρα μεγαλύτερο αρχικό κόστος από την αγορά χαρτιών και φίλτρων, αλλά μακροπρόθεσμα θα εξοικονομήσει το ποσό των ζιζανίων που καταναλώνονται: μόλις η κάνναβη έρθει σε επαφή με τη φλόγα, τα κανναβινοειδή απελευθερώνονται με μία κίνηση, αλλά τα περισσότερα λάδια κυριολεκτικά ανεβαίνουν στον καπνό.

Στην πραγματικότητα, το 88% του καπνού που προέρχεται από την καμένη κάνναβη δεν περιέχει κανναβινοειδή, σε σύγκριση με το 90% των κανναβινοειδών που περιέχονται στους ατμούς. Στην πραγματικότητα, με εξάτμιση, το βότανο υποβάλλεται σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, οι οποίες σώζουν τα περισσότερα από τα κανναβινοειδή και τα τερπένια. Το THC, για παράδειγμα, βράζει περίπου στους 157 ° και με την εξάτμιση παίρνει περίπου το 46% του δραστικού συστατικού.

Τρίτον, η χρήση του ψεκαστήρα θα σας επιτρέψει να αποχαιρετήσετε την ενοχλητική μυρωδιά του καπνού που θα έχετε συνηθίσει τώρα εάν είστε κανονικός χρήστης κάνναβης. Με την εξάτμιση θα ξεχάσετε τη μυρωδιά στα ρούχα και τα μαλλιά σας, επειδή ο ατμός που παράγεται διασπείται σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να αφήσει ίχνος.
Vaporizzatore da vinci

Πώς χρησιμοποιείτε τον ψεκαστήρα;

Το Vaping είναι πιθανώς πιο εύκολο από το να κάνεις μια άρθρωση. Η λειτουργία είναι πολύ παρόμοια με εκείνη των πολύ πιο δημοφιλών ηλεκτρονικών τσιγάρων. η μόνη διαφορά είναι ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θερμαίνουν ένα υγρό, ενώ ο ψεκαστήρας θερμαίνει το βότανο και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά του και τα τερπένια.

Κάθε ψεκαστήρας αποτελείται από έναν θάλαμο μπαταρίας, αντίστασης και θέρμανσης. Η μπαταρία είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για φορητούς ψεκαστήρες, ενώ για στάσιμους γίνεται ένα μικρό πλεονέκτημα. Αντίθετα, η αντίσταση θερμαίνει το γρασίδι, με το οποίο μπορεί να βρίσκεται σε άμεση επαφή ή όχι, μέσα στο θάλαμο θέρμανσης, ο οποίος γεμίζει με ατμό. Δεν είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε για να μην κάνετε λάθη: Grass Vaporizer
Επιλέξτε γρασίδι που δεν είναι πολύ ξηρό
Ο ψεκαστήρας λειτουργεί καλύτερα αν τα μπουμπούκια είναι ακόμα «βρεγμένα» (αλλά όχι πολύ υγρά), γιατί μπορεί να χρησιμοποιήσει το νερό που περιέχεται σε αυτά για να ζεστάνει τα λουλούδια χωρίς να τα κάψει. Από την άλλη πλευρά, εάν το γρασίδι είναι πολύ ξηρό ή παλαιό, η εξάτμιση των "δραστικών συστατικών" δεν θα είναι εξαιρετική.

  • Γεμίστε το μπολ ομοιόμορφα
Η ομοιόμορφη και συμπαγής εξάπλωση της κάνναβης μέσα στο θάλαμο θέρμανσης θα σας φέρει ωραίες και γευστικές επιτυχίες. Εάν χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα, έναν εξατμιστή αγωγιμότητας, γεμίστε τον λιγότερο από έναν εξατμιστή μεταφοράς.

Κάντε την αντίσταση να ζεσταθεί καλά την πρώτη φορά που τη χρησιμοποιείτε
Οι σύγχρονοι ψεκαστήρες θερμαίνονται σε χρόνο μηδέν, αλλά είναι απαραίτητο να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε την πλήρη προθέρμανση πριν κάνετε τη συνεδρία σας. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με σύντομες επιτυχίες και να αυξήσετε σταδιακά την ένταση των επιτυχιών.

  • Ανακατέψτε καλά
Ανεξάρτητα από τον τύπο του ψεκαστήρα που χρησιμοποιείται, συνιστάται να ανακατεύετε τα μπουμπούκια στο μπολ από καιρό σε καιρό. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή αγωγιμότητας, η ανάμιξη δεν αποτελεί συμβουλή, είναι παραγγελία! Σε αυτές τις περιπτώσεις, στην πραγματικότητα, υπάρχει κίνδυνος καύσης κάνναβης εάν δεν εκτίθεται σε θερμότητα με ομοιόμορφο τρόπο.
  • Κόψτε τη μαριχουάνα σωστά
  • Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής, το γρασίδι πρέπει να κοπεί με διαφορετικό τρόπο. Οι συσκευές αγωγιμότητας απαιτούν πολύ λεπτή κάνναβη για να εκθέσουν όλα τα σωματίδια σε θερμότητα ομοιόμορφα, ενώ οι ψεκαστήρες μεταφοράς προτιμούν χονδροειδή ζιζάνια.
  • Mighty vs Davinci IQ2

    Υπάρχουν πολλοί τύποι ψεκαστήρων, αλλά όλα τα μοντέλα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες μακροεντολών, που διακρίνονται σύμφωνα με τις μεθόδους θέρμανσης: ατμοποιητές αγωγής και ατμοποιητές μεταφοράς.
    Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ο τρόπος με τον οποίο θερμαίνεται το γρασίδι.
    Στους ατμοποιητές αγωγιμότητας, το βότανο βρίσκεται σε άμεση επαφή με την αντίσταση, ενώ στους ατμοποιητές μεταφοράς, η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ροής ζεστού αέρα, χωρίς να αφήνεται ποτέ το βότανο να έρθει σε επαφή με την αντίσταση. Υπάρχουν επίσης υβριδικοί ψεκαστήρες, οι οποίοι συνδυάζουν τις δύο τεχνολογίες.
    Συγκρίναμε δύο ψεκαστήρες που είναι πολύ δημοφιλείς αυτή τη στιγμή. Αυτές είναι διαφορετικές συσκευές, υβριδικές η πρώτη και αγωγιμότητα η δεύτερη. Το MYGHTY είναι ένας φορητός ψεκαστήρας υψηλής απόδοσης, με μπαταρία, υψηλής απόδοσης με ακριβή ηλεκτρονικό έλεγχο. Είναι το αποτέλεσμα των χρόνων ανάπτυξης από την εταιρεία Storz and Bickel, τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στον κλάδο, ο οποίος για άλλη μια φορά μας προσφέρει έναν ψεκαστήρα με μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Εκτός από τον μικρό αδερφό του, τον Crafty +, αυτός ο ψεκαστήρας είναι επίσης κατασκευασμένος για να διαρκεί και να εκπλαγείτε.
    Ο θερμαντήρας αέρα παρέχει θερμότητα καθ 'όλη τη διάρκεια της εξάτμισης και ο ατμός απελευθερώνεται από την πρώτη ρουφηξιά. Έχει μια φωτεινή οθόνη LED που δείχνει την τρέχουσα και ρυθμισμένη θερμοκρασία και δονείται όταν φτάσει. Μέσω του ψηφιακού μανόμετρου ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία σε εύρος μεταξύ 40 ° C και 210 ° C.
    Είναι εξοπλισμένο με διπλή μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία εξασφαλίζει γρήγορη θέρμανση και σας επιτρέπει να εξατμίζετε για ώρες. Όπως όλα τα άλλα προϊόντα της Storz και της Bickel, ο εξατμιστήρας Mighty κατασκευάζεται στη Γερμανία, σύμφωνα με τα πρότυπα και τους κανονισμούς της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής για οικιακές συσκευές.
    Το DAVINCI IQ2, από την άλλη πλευρά, είναι ένας αγωγός εξατμιστής, συμπαγής και ελαφρύς (ζυγίζει μόνο 159 γραμμάρια), προστατευμένος από ένα βουρτσισμένο σώμα αλουμινίου.
    Πρόκειται για ένα επικαιροποιημένο remake του ψεκαστήρα Davinci IQ, το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας μιας κορυφαίας εταιρείας στον τομέα. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το Davinci IQ2 είναι εξοπλισμένο με έναν τροχό ελέγχου ροής αέρα.
    Είναι επίσης εξοπλισμένο με πολλά αξεσουάρ για μεταφορά και καθαρισμό.
    Έχει πολύ μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, που κυμαίνεται από 38 ° C έως 220 ° C: με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει την τέλεια εκχύλιση όλων των κανναβινοειδών, χωρίς τον κίνδυνο απώλειας του δραστικού συστατικού.
    Προέρχεται από μια οικογένεια εξαιρετικών ψεκαστήρων και ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες καινοτομίες το 2020.
    Έχει εξαιρετική ποιότητα ατμών και η ικανότητα μεταβολής της ροής του αέρα είναι απόλυτη καινοτομία. Αυξάνοντας την ποσότητα του αέρα, ο ατμός θα είναι πιο φρέσκος και πιο αραιωμένος, ενώ για πιο νόστιμα και πιο ογκώδη σύννεφα είναι απαραίτητο να τον μειώσουμε. Επιπλέον, η ποσότητα του αέρα αλλάζει την αντίσταση των βολών.
    Το Davinci IQ2 σας επιτρέπει επίσης να εξατμίζετε λάδια και εκχυλίσματα και είναι εξοπλισμένο με τα αξεσουάρ σωστά.
    Η διαδρομή που δημιουργεί ο ατμός, από το θάλαμο εξάτμισης έως το επιστόμιο, είναι εντελώς κατασκευασμένη από κεραμικό και δεν αγγίζει ποτέ μεταλλικά ή πλαστικά μέρη για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα του ατμού.
    Κοινωνικά με την υπόλοιπη κοινότητα, κάθε μερίδιο μας βοηθά να υποστηρίξουμε το ιστολόγιό μας και να σας κρατάμε 360 ° ενήμερους για τον κόσμο της κάνναβης.