Πώς να χρησιμοποιήσετε το μύλο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μύλο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μύλο.

Το να φτιάχνεις ένα κοινό είναι ένα τελετουργικό για πολλούς ανθρώπους: οι χρήστες κάνναβης έχουν τις συνήθειες, τις μάρκες καρδιάς και τα αγαπημένα τους εργαλεία. Η μαριχουάνα, οι χάρτες και τα φίλτρα είναι το βασικό κιτ, τα συστατικά χωρίς τα οποία δεν μπορείτε καν να σκεφτείτε το κάπνισμα. Στο τρίο προστίθεται το αξεσουάρ grinderan που μπορείτε να εγκαταλείψετε χωρίς εμφανή επίδραση στην ποιότητα του βαρελιού σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κόψετε το ζιζάνιο καπνού, αλλά πολλοί καπνιστές λένε ότι η χρήση του μύλου αλλάζει τα πάντα.

Το ψιλοκομμένο γρασίδι είναι πολύ λεπτό, αναμιγνύεται τέλεια με τον καπνό και καίει ομοιόμορφα. Αυτή η έκδοση επιβεβαιώνεται επίσης από καπνιστές bong, οι οποίοι χρειάζονται καλά ψιλοκομμένες κορυφές για να έχουν τέλεια μαγκάλι.

Το ότι χρησιμοποιείτε ελαφριά κάνναβη ή νόμιμη μαριχουάνα δεν έχει σημασία: χρησιμοποιήστε το μύλο, για να αλέσετε το φυτικό υλικό θα κάνει την ράβδο σας τέλεια.

Marijuana Grinder with inflorescences

Τι είναι ένας μύλος;

Ένας μύλος είναι ένας μύλος για την κοπή χόρτου. Είναι ένα αξεσουάρ που εκτιμάται πολύ από τους καπνιστές, επειδή επιτρέπει την απόκτηση ενός «μικτού» λεπτού και ομοιογενούς, το οποίο θα καίει τέλεια, χωρίς να εκπέμπει δυσάρεστη γεύση.

Υπάρχουν πολλοί τύποι, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη. Ένας μύλος μπορεί να είναι ένα στοιχειώδες αντικείμενο που πωλείται για λίγα ευρώ ή ένα εξελιγμένο όργανο, κατασκευασμένο με υλικά καλής ποιότητας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πλαστικό, ξύλο και μεταλλικό μύλο, χειροκίνητο και ηλεκτρικό μύλο, φτηνό μύλο και μύλο που κοστίζει πάνω από 100 ευρώ.

Προφανώς, η επιλογή εξαρτάται από τη χρήση που θα γίνει, την εμπειρία του καπνιστή και τον εκλεπτυσμένο ουρανίσκο του. Για παράδειγμα, εάν πρέπει να καπνίζετε ελαφρά μαριχουάνα, είναι απαραίτητο το γρασίδι να είναι πολύ λεπτό, ώστε να αναμιγνύεται καλά με τον καπνό.

Πόσα είδη μύλων υπάρχουν;

Ο μύλος διακρίνεται από το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, με βάση το σχήμα των δοντιών που συνθέτουν το "τρίφτη" και με βάση τον αριθμό των συστατικών.

Ένας μύλος μπορεί να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας πλαστικό, το ξύλο από το μέταλλο.

Grinder for shredding cannabis with buds and maps

  • Πλαστικό μύλο

Ο μύλος από ακρυλικό υλικό είναι μακράν ο φθηνότερος στην αγορά. Αποτελούνται από δύο ή τρία μέρη και συχνά έχουν επίσης ένα διαμέρισμα για τη συλλογή του kief, της ρητίνης από τα λουλούδια. Πολλοί καπνιστές λατρεύουν τα πλαστικά χόρτα, παρά την πολύ κακή τους αντοχή: τα πλαστικά δόντια επιδεινώνονται με τη χρήση και μετά από λίγο καιρό δεν είναι πλέον αποτελεσματικά. Χωρίς χώρο για να συλλέξετε το kief, οι πλαστικοί δακτύλιοι γίνονται δύσκολοι στο χειρισμό μετά από παρατεταμένη χρήση, επειδή η ρητίνη τείνει να συσσωρεύεται μεταξύ των δοντιών.

  • Ξύλινος μύλος

Αυτά τα gringers αποτελούνται γενικά από ένα καπάκι και ένα χορτοτάπητα. Δεν είναι από τα πιο αποτελεσματικά gringers, αν και πολλοί καπνιστές τους επιλέγουν για την ομορφιά τους, ειδικά όταν πρόκειται για χειροποίητα διακοσμημένα προϊόντα. Αυτοί οι χορτοκόπτες σχεδόν ποτέ δεν έχουν το διαμέρισμα για να συλλέξουν το kief και τα δόντια τους δεν περνούν βέλτιστα τα πιο συμπαγή μπουμπούκια. Όπως και με το ακρυλικό μύλο, το kief τείνει να συσσωρεύεται μεταξύ των εσοχών και μετά από λίγο, ακόμη και η περιστροφή του καπακιού μπορεί να είναι δύσκολη.

  • Μεταλλικό μύλο

Οι μεταλλικές χορτοκοπτικές μηχανές είναι φθηνές και αναμφίβολα και οι πιο αποτελεσματικές. Έχουν ισχυρά, ανθεκτικά και ανθεκτικά μεταλλικά δόντια. Πρακτικό και εύκολο στη μεταφορά, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο τόσο για τους περιστασιακούς καπνιστές που δεν εγκαταλείπουν την άνεση όσο και για τον κανονικό καταναλωτή.



Ένας χλοοτάπητας μπορεί να αποτελείται από δύο, τρία ή τέσσερα κομμάτια: τα απλούστερα είναι κατασκευασμένα από δύο κομμάτια, δύο πανομοιότυπα μισά που, τρίβοντας, κόβουμε το γρασίδι. τότε υπάρχουν εκείνα των τριών ή τεσσάρων κομματιών, τέλεια εξοπλισμένα για τη συλλογή του kief. Ας τα δούμε αναλυτικά:


  • Θραυστήρας γρασιδιού σε 2 κομμάτια

Τα κομμάτια χόρτου δύο τεμαχίων είναι ο ευκολότερος μύλος στην αγορά και κάνουν μόνο ένα πράγμα, κόβουν χόρτο. Είναι μικρά και εύκολα στη μεταφορά και δεν απογοητεύονται ποτέ. Η απλότητά τους καθιστά τη λείανση πολύ αξιόπιστη και συνεπή.

  • Θραυστήρας τριών τεμαχίων

Οι τριπλοί χορτοκόπτες προσθέτουν ένα δοχείο στα δύο βασικά μισά. Το δοχείο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του γρασιδιού που καθιζάνει όταν τεμαχίζεται. Μερικά κομμάτια τριών τεμαχίων είναι εξοπλισμένα με συρμάτινο πλέγμα που διαχωρίζει το kief, τη σκόνη τριχώματος με πολύ υψηλά επίπεδα κανναβινοειδών.

  • Θραυστήρας τεσσάρων τεμαχίων

Οι τεμαχιστές χόρτου προσφέρουν ένα ειδικό χώρο για την αποθήκευση kief και ένα δίχτυ για το φιλτράρισμα. Εκτός από αυτό, είναι το ίδιο με τον τεμαχιστή τριών τεμαχίων. Για εκείνους που αλέθουν πολλή κάνναβη και θέλουν να διατηρήσουν το kief, μια τριπλή βότανα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Το τελευταίο κριτήριο για τη διαφοροποίηση του μύλου είναι αυτό που μας λέει για τις λεπίδες που χρησιμοποιούνται για την άλεση του γρασιδιού. Ανάλογα με τον τύπο της λεπίδας θα έχουμε περισσότερο ή λιγότερο χοντρό τεμαχισμό και, κατά συνέπεια, μια διαφορετική εμπειρία καπνίσματος.

  • Νιφάδα δοντιών

Τα νιφάδες δόντια μπορεί να έχουν ρομβοειδές ή τραπεζοειδές σχήμα. Θεωρούνται από τα καλύτερα, επειδή βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, και δημιουργούν μια ακριβή και εξαιρετικά λεπτή κοπή.

  • Πυραμίδα δόντια

Αυτές οι λεπίδες έχουν πυραμιδικό σχήμα, παρόμοιο με το άκρο ενός βέλους. Είναι πολύ δυνατά δόντια, αλλά - καθώς είναι επίσης πολύ μακριά - δεν εγγυώνται ακόμη και λείανση. Επιπλέον, η απόσταση μεταξύ των λεπίδων επιτρέπει συχνά στα μικρότερα πετράδια να κολλήσουν και να παραμείνουν στο κάτω μέρος του μύλου.

  • Δόντια γραναζιού

Αυτός ο τύπος λεπίδας έχει κυλινδρικό σχήμα και χρησιμοποιείται συνήθως σε ξύλινους μύλους. Όσο για τα δόντια της πυραμίδας, δεν εγγυάται ένα πολύ ομοιογενές τεμαχισμό. σε αυτό προσθέτει μια άλλη αντίθεση: είναι πολύ λεπτό, καθώς περνά ο καιρός, τα δόντια θα μπορούσαν να λυγίσουν και να εμποδίσουν τη λειτουργία του μύλου.

  • Χτυπήστε τα δόντια

Αυτός ο τύπος δοντιών είναι στην πραγματικότητα πραγματικές καμπύλες λεπίδες, οι οποίες μέσω της κυκλικής κίνησης κόβουν το προϊόν που εισάγεται μέσα τους και επιτρέπουν την απόκτηση ομοιογενούς ψιλοκομμένου χωρίς υπερβολική προσπάθεια.

Marijuana Groves

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να ξεχωρίσετε το μύλο: πώς λειτουργεί.

Υπάρχουν εγχειρίδια μύλων Ο μύλος, με το τυπικό κυκλικό σχήμα του, που κόβει το γρασίδι μετά την περιστροφή των τμημάτων από τα οποία αποτελούνται. Υπάρχουν επίσης χειροκίνητο μύλο μανιβέλας, εξοπλισμένο με συρτάρι, το οποίο κόβει ακριβώς όπως τρίφτης κουζίνας. και στη συνέχεια υπάρχουν οι ηλεκτρικοί μικροί μπλέντερ. Η διαδικασία λείανσης πραγματοποιείται μέσω περιστρεφόμενων λεπίδων που κινούνται ηλεκτρονικά. Το τεμαχισμένο προϊόν που λαμβάνεται θα είναι πραγματικά ομοιογενές, συνιστάται ιδιαίτερα για όσους χρησιμοποιούν ψεκαστήρες και μπονγκ.

free vaporizer

Τα κλασσικά gringers συνυπάρχουν με ένα πιο στοιχειώδες όργανο, αλλά πολύ άνετα και για αυτόν τον λόγο εξαιρετικά δημοφιλή: graterers. Τα γκριλ γκριτ δεν είναι τίποτα αν όχι κάρτες που έχουν τη λειτουργία των πλέγματα κουζίνας.

Πώς λειτουργούν; Χρησιμοποιούνται τρίβοντας το προϊόν στους οδοντωτούς συνδέσμους της κάρτας. Δεν είναι από τα πιο βολικά μέσα για την κοπή χόρτου, επιπλέον το προϊόν που λαμβάνεται δεν είναι ποτέ τόσο ομοιογενές όσο αυτό ενός πραγματικού μύλου. Το μεγάλο πλεονέκτημα των εστέρων είναι η ευκολία τους: φυλάσσονται στο πορτοφόλι σας μαζί με το ATM και την κάρτα γυμναστικής σας, ώστε να μπορείτε να περάσετε απαρατήρητα σε οποιονδήποτε έλεγχο.

Ένας οδηγός βίντεο: