Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω φύλλα μαριχουάνας;

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω φύλλα μαριχουάνας;

Cbd products

Δεν πετάς τίποτα

Μετά το κλάδεμα ξεκινά ο αγαπημένος χρόνος για πολλούς καλλιεργητές κάνναβης: τη φάση μαυρίσματος και κλάδεμα. Στέγνωμα. Το ώριμο βότανο αφαιρείται από το φυτό, τα λουλούδια κάνναβης χωρίζονται από τα κλαδιά και ξεκινά το ταξίδι που θα κάνει το βότανο σας εξαιρετικής ποιότητας. Το κλάδεμα είναι μια χονδροειδής διαδικασία και στο τέλος, όταν οι ταξιανθίες διαχωρίζονται από το υπόλοιπο φυτό, θα καταλήξετε με μια μεγάλη ποσότητα απορριμμάτων φυτικού υλικού, ειδικά κλαδιά και φύλλα. Γνωρίζουμε ήδη ότι τίποτα δεν απορρίπτεται από την κάνναβη, όπως και το χοιρινό, και ότι κάθε μέρος αυτού του θαυματουργού φυτού μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακαλυφθεί εκ νέου. Αυτό ισχύει προφανώς και με το κλάδεμα.

Επιπλέον, μόλις διαχωριστούν από το φυτό, τα κλαδιά, τα φύλλα και τα φυτικά υλικά φορτώνονται με ρητίνη και δραστικό συστατικό. Η απόρριψη αυτών των φυτικών απορριμμάτων, τα οποία για τον αρχάριο καλλιεργητή είναι απλώς σπατάλη, μπορεί να είναι πολύ κοντόφθαλμη. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο ισχυρά όσο τα λουλούδια, αλλά τα κλαδιά και τα φύλλα κρύβουν μεγάλες δυνατότητες που θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευόμαστε. Επιπλέον, και αυτοί, σε μειωμένο βαθμό, μπορούν να έχουν ψυχοδραστικά αποτελέσματα, εάν είναι εξοπλισμένα με THC. Σήμερα τα κλαδιά και τα φύλλα έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά τροφίμων και καλλυντικών, η οποία πρόσφατα ανακάλυψε το CBD, το «μυστικό» συστατικό πολλών κρεμών και τροφίμων.

Φύλλα ζάχαρης, ένας μικρός θησαυρός


Τα φύλλα του φυτού, τα οποία θα ήταν πραγματικά ντροπή να σπαταλήσουμε, είναι τα λεγόμενα "φύλλα ζάχαρης", εκείνα τα μικρά φύλλα που αναπτύσσονται γύρω από τους οφθαλμούς. Αυτά δεν είναι τα μεγαλύτερα φύλλα σε σχήμα ανεμιστήρα, δηλαδή αυτά που προεξέχουν από τα κλαδιά των φυτών και είναι εύκολα διακριτά.
Τα φύλλα σε σχήμα ανεμιστήρα είναι εκείνα τα μεγαλύτερα φύλλα που ενώνονται στο κλαδί με ένα μακρύ και ορατό μίσχο, ενώ τα «φύλλα ζάχαρης» είναι πιο κρυμμένα και εμφανίζονται μόνο οι άκρες τους. Το αγγλικό όνομα επινοήθηκε για το υπόλευκο στρώμα των νόστιμων τριχοειδών με τα οποία καλύπτονται αυτά τα μικρά φύλλα, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες της ανθοφορίας. Και παρόλο που μπορείτε να δείτε περιοχές καλυμμένες με κρύσταλλα ρητίνης στα φύλλα σε σχήμα ανεμιστήρα, οι συγκεντρώσεις είναι πολύ χαμηλότερες και, ως αποτέλεσμα, ισχύει και η ισχύς.

Ανάλογα με την ποικιλία της κάνναβης, η ποσότητα των φύλλων και των λουλουδιών που καλύπτονται με κρύσταλλα και η ποσότητα των τριχοειδών μπορεί να ποικίλλει.

One hand is pruning a cannabis plant

Αλοιφές και κρέμες σώματος

Η κάνναβη απορροφάται επίσης μέσω του δέρματος και, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, ενεργοποιεί μια σειρά ευεργετικών διαδικασιών που μπορούν να την κάνουν το μέλλον πολλών καλλυντικών. Έχει διαπιστωθεί ότι η κάνναβη είναι σε θέση να φροντίζει το δέρμα, ειδικά όταν πρόκειται για καταστάσεις όπως η ακμή, επειδή βοηθά στην εξισορρόπηση του υπερβολικού σμήγματος και το κάνει χωρίς να στεγνώσει το δέρμα.

οι αλοιφές κάνναβης για τοπική χρήση δεν είναι κάτι νέο. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τα χρησιμοποίησαν ως φάρμακο για τη θεραπεία δερματικών λοιμώξεων, φλεγμονών, πόνου και ως απολυμαντικό για πληγές. Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, η αρχαία σοφία σχετικά με τη χρήση αλοιφών κάνναβης ως φυσικής θεραπείας έχει ξεχαστεί, και μόλις πρόσφατα επανεμφανίζεται.

Cannabis in a glass jar


 ΣΥΝΤΑΓΗ / Κρέμα κάνναβης

Εξηγούμε πώς να φτιάξετε μια κρέμα από τα φύλλα - και επίσης από τα κλαδιά - των φυτών σας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 450 γραμμάρια λάδι καρύδας ή βούτυρο καριτέ.
  • 28 γραμμάρια φύλλων και στελεχών κάνναβης ή 8 γραμμάρια ταξιανθιών.
  • 30-50 γραμμάρια κερί μέλισσας.
  • Αιθέρια έλαια της επιλογής σας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι βιταμίνης Ε.


Κατευθύνσεις:

  1. Διαλύστε λάδι καρύδας ή βούτυρο καριτέ στην κατσαρόλα σε χαμηλή θερμοκρασία.
  2. Κόψτε τα φύλλα και τους μίσχους και ανακατέψτε τα με το λιωμένο λίπος από την αργή κατσαρόλα.
  3. Μαγειρέψτε βούτυρο / λάδι και κάνναβη σε χαμηλή φωτιά για 12-24 ώρες.
  4. Είναι σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά το χρώμα του διαλύματος: όταν θα έχει καφέ-πράσινο σκιά, αυτό σημαίνει ότι η αλοιφή σας είναι έτοιμη.
  5. Περάστε το διάλυμα μέσα από ένα φίλτρο και αποθηκεύστε το σε ένα δοχείο, συμπιέζοντας ό, τι απομένει στη γάζα για να εξαγάγετε όλο το υγρό.
  6.  Λιώστε το κερί σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
  7. Προσθέστε αργά και σταδιακά το λάδι κάνναβης στο κερί και τέλος προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο.

Η επένδυση είναι το τέλειο συστατικό για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο μαλακτικό δέρματος. Προφανώς η αλοιφή δεν θα μυρίζει, αλλά αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί προσθέτοντας τα αιθέρια έλαια, επίσης χρήσιμα για την ανακούφιση από το άγχος.

 

 

Cannabis seeds

Χασίς και εκχυλίσματα


Από τα υπολείμματα κλάδεμα κάνναβης, μπορούν να ληφθούν τα υψηλότερης ποιότητας συμπυκνώματα κανναβινοειδών. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να διαχωρίσετε τα τριχώματα από το φυτικό υλικό, έτσι ώστε μόνο τα αρωματικά σωματίδια κάνναβης να ενωθούν και να δημιουργήσουν έναν ισχυρό καπνό.
Τα εκχυλίσματα με βάση διαλύτες είναι πολύ πιο περίπλοκα στην παραγωγή και περιέχουν πολύ ισχυρές συγκεντρώσεις ψυχοδραστικών κανναβινοειδών. Για να φτιάξετε τα εκχυλίσματα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικά υλικά και να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί απαιτούν τη χρήση δυνητικά πολύ επικίνδυνων αερίων και διαλυτών. Με αυτήν τη διαδικασία τα κανναβινοειδή διαλύονται σε έναν υγρό διαλύτη ο οποίος, όταν απομακρυνθεί, θα δώσει τη θέση του σε ένα πολύ καθαρό συμπύκνωμα κάνναβης.


Τσάι και εγχύσεις με βάση την κάνναβη
Με μια χούφτα κλαδιά και φύλλα, μερικά υπολείμματα ρητίνης και λίγο χρόνο μπορείτε να κάνετε εξαιρετικές εγχύσεις κάνναβης.
Δεν ξέρετε πού να αγοράσετε μαριχουάνα; Η ελαφριά κάνναβη μας είναι κορυφαίας ποιότητας, παράγεται και επεξεργάζεται από εμάς.

Γι'αυτό μπορούμε να το προσφέρουμε σε λογική τιμή.


Πως το κανεις?

  • Ρίξτε περίπου 450 ml νερό ή γάλα σε μια κατσαρόλα. Κόψτε τα κλαδιά, προσθέστε τα στο υγρό και θερμάνετε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήστε το να ψηθεί για 7/8 λεπτά, έτσι ώστε το υγρό μέρος να καταναλώνεται ελαφρώς. Αφαιρέστε τα κλαδιά και διατηρήστε το δοχείο σε χαμηλή φωτιά. Η γεύση μπορεί να μην είναι η καλύτερη, επομένως συνιστάται η προσθήκη περισσότερων τσαγιών, βοτάνων ή γλυκαντικών για τη βελτίωση της γεύσης.
  • Τώρα καθίστε και ετοιμάστε ένα τσάι.
Lots of cannabis all together with a can of Terre di Cannabis

Cannabutter: μια υπέροχη ιδέα να μην σπαταλάτε το THC βρώσιμα προϊόντα

 Η προετοιμασία τους μοιάζει πολύ με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται για οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό επιδόρπιο. Μόνο ένα συστατικό αλλάζει: βούτυρο. Για να προετοιμάσετε ένα διαστημικό κέικ τέλειο, στην πραγματικότητα, πρέπει να ξεκινήσετε με βούτυρο.
Η κάνναβη δεν είναι υδατοδιαλυτή και πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον σωστό τρόπο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γαστρονομικών προϊόντων.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να φτιάξετε βούτυρο μαριχουάνας ή κάνναβη. Η γνώση της επίτευξής της θα εξασφαλίσει την επιτυχία της επιχείρησης, προσφέροντάς σας ένα ισχυρό και απροσδόκητο υψηλό.
Το βούτυρο μπορεί να παρασκευαστεί χρησιμοποιώντας τις κορυφές, για αποτέλεσμα πολύ υψηλής ποιότητας.

Εάν, ωστόσο, θέλετε να αποθηκεύσετε τις ταξιανθίες σας για να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα απορρίμματα κλαδέματος.

Συνιστούμε συγκεκριμένα τη χρήση φύλλων, τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κανναβινοειδή πολύ μεγαλύτερη από αυτή που υπάρχει στους μίσχους ή τα κλαδιά, χάρη στην υψηλότερη συγκέντρωση τριχοσωμάτων.
Συνταγή: Βούτυρο κάνναβης bain-marie

Το bain-marie είναι μια πολύ αρχαία τεχνική, αγαπητή σε όλες τις μητέρες και τους επιστήμονες στον πλανήτη. Δεν μπορούν όλες οι πρώτες ύλες να εκτεθούν άμεσα σε θερμότητα και - για το σκοπό αυτό - το bain-marie χρησιμοποιεί ζεστό νερό για να "μαγειρεύει" συστατικά τοποθετημένα σε άλλο δοχείο. Χρησιμοποιώντας μαγείρεμα με ατμό.
Γεμίστε το δοχείο με νερό για περίπου ένα τέταρτο και αφήστε το να βράσει. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, μουλιάστε ένα μπολ με βούτυρο και, μόλις λιώσει, προσθέστε την κάνναβη.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά ή μία ώρα το πολύ, ανακατεύοντας καλά τα συστατικά. Τώρα όλα τα ενεργά συστατικά του φυτού θα έχουν ενταχθεί στο βούτυρο.

Όταν το βούτυρο είναι ακόμα υγρό, στραγγίστε το, διαχωρίστε το γρασίδι από το βούτυρο με ένα φίλτρο ή φίλτρο καφέ και τοποθετήστε το σε ένα δοχείο που μπορεί ερμητικά να σφραγιστεί και να αποθηκευτεί στο ψυγείο. Μόλις στερεοποιηθεί ξανά το μείγμα, το βούτυρο θα είναι έτοιμο για χρήση στις αγαπημένες σας συνταγές!

Εάν το άρθρο σας ενδιαφέρει να το μοιραστείτε στο κοινωνικό δίκτυο με την υπόλοιπη Κοινότητα, κάθε μερίδιο μας βοηθά να υποστηρίξουμε το ιστολόγιό μας και να σας κρατάμε 360 ° ενήμερους για τον κόσμο της κάνναβης.

  1. Terpene pistils and essential oils of cannabis
  2. How to choose the right vaporizer for you
  3. How to use marijuana waste