Πού να αγοράσετε κάνναβη σε χρόνο c19

Πού να αγοράσετε κάνναβη σε χρόνο c19

Ακούστε την ηχητική έκδοση του άρθρου μας ενώ βλέπετε το κατάστημά μας:

 

Ο κοροναϊός έφτασε στην Ιταλία και πριν από εννέα ημέρες η κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα σε όλους τους πολίτες για να προσπαθήσει να περιορίσει τη διάδοση της ιογενούς πνευμονίας από την Κίνα.

Ένας μεγάλος αριθμός ευρωπαϊκών χωρών προσχώρησαν στα ιταλικά μέτρα, παρά την αρχική φάση κατά την οποία υποτίμησαν το πρόβλημα, θεωρώντας τον αποκλεισμό μια υπερβολική αντίδραση σε αυτό που έχει οριστεί «λίγο περισσότερο από μια γρίπη».

Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι το COVID19 δεν έχει καμία σχέση με τη γρίπη. Με την οποία μοιράζεται μόνο τα αρχικά συμπτώματα. Έχει αναστατώσει τις συνήθειες και την καθημερινή μας ζωή, καθιστώντας την περίπλοκη ακόμη και την προμήθεια βασικών αναγκών.

Φυσικά, τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία είναι ανοιχτά, όπως και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, και τα τρόφιμα διατίθενται σε όλη την Ιταλία. Δεν έχουν όλοι οι ίδιες ανάγκες.

Η καραντίνα έχει καταστρέψει τις κλασικές μεθόδους παροχής γρασίδι πανικού μεταξύ τακτικών νόμιμων χρηστών κάνναβης και καπνιστών της τελευταίας ώρας που βαριούνται από την καραντίνα.

Cannabis light mini bulk

Η αγορά μαριχουάνας σε περιόδους COVID19 δεν είναι εύκολη, τόσο για όσους καπνίζουν νόμιμη κάνναβη όσο και για εκείνους που στρέφονται στη μαύρη αγορά. Στην Ιταλία όλες οι εμπορικές δραστηριότητες είναι κλειστές, με εξαίρεση εκείνους που πωλούν τρόφιμα και βασικές ανάγκες. Κατά συνέπεια, όλα τα φυτά, τα καταστήματα κάνναβης και τα καναπεδάκια που - όπως τα μανιτάρια - έχουν ξεσπάσει σε όλες τις ιταλικές πόλεις αφού το κάνναβη sativa με χαμηλά ποσοστά THC έχει καταστεί νόμιμο στην Ιταλία κλείσει. Ακόμα και οι καπνιστές με ανεπαρκή ζιζάνιο δεν περνούν τόσο καλά: οι ωθούμενοι είναι κλειστοί σε εσωτερικούς χώρους όπως όλοι οι άλλοι πολίτες και έχουν εγκαταλείψει έρημους δρόμους και χώρους στάθμευσης.

Ψάχνετε για υψηλής ποιότητας ελαφριά κάνναβη; Το Pearl είναι σίγουρα το κορυφαίο της γκάμας



Terre di Cannabis απευθείας στο σπίτι σας
Οι καπνιστές ελαφριάς κάνναβης είναι λίγο πιο τυχεροί από εκείνους που καπνίζουν παράνομο ζιζάνιο, γιατί η αγορά νόμιμης μαριχουάνας σήμερα είναι εύκολη. Οι επιχειρήσεις που είναι ανοιχτές στο κοινό είναι κλειστές - εκτός από τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα αλλαντικών - αλλά οι ναυτιλιακές εταιρείες εργάζονται με πλήρη χωρητικότητα και οι ταχυμεταφορείς συνεχίζουν να μετακινούν ό, τι δεν μπορείτε να αγοράσετε λόγω του COVID19.

Τα διαδικτυακά καταστήματα λειτουργούν 100% και αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε καλής ποιότητας ελαφριά κάνναβη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η αγορά κάνναβης στο διαδίκτυο είναι μια απόλυτα νόμιμη πράξη, επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες, όπως και η αγορά αλκοόλ και προϊόντων καπνού. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να λάβετε το αγαπημένο σας ζιζάνιο απευθείας στο σπίτι σας, χωρίς να διατρέχετε τον κίνδυνο παραβίασης των όλο και πιο αυστηρών κανονισμών καραντίνας.

Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, απευθείας με ένα μήνυμα Whatsapp στο +39 348 921 66 55

Ο κοροναϊός δεν μας έχει σταματήσει και όσο είναι δυνατόν, θα φέρουμε την ελαφριά κάνναβη στο σπίτι σας, για να κάνουμε το χρόνο σας στο σπίτι πιο ευχάριστο. Παρουσιάσαμε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο πακέτο XL Milk, αεροστεγή με μεταβλητό γραμματοσειρά White Widow e Silver Hazeto, γεμάτο με το αγαπημένο σας ζιζάνιο, χωρίς να διατρέχετε τον κίνδυνο εξάντλησης στη μέση της έκτακτης ανάγκης. Το πακέτο εξοικονομεί φρεσκάδα, χάρη στον ρυθμιστή υγρασίας που προστατεύει και διατηρεί τις ταξιανθίες στις σωστές συνθήκες. Η ελαφριά μαριχουάνα Terre di Cannabis μπορεί επίσης να αγοραστεί στο WhatsApp με ένα απλό μήνυμα, μάθετε πώς να το κάνετε στον ιστότοπό μας!

Αντιμετωπίζουμε μόνο ελαφριές ταξιανθίες μαριχουάνας, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε άλλα προϊόντα στον ιστό, από ζαχαρούχα αμύγδαλα έως ψεκαστήρες έως μύλο για να κόψετε τα βότανα σας.

Η αγορά ελαφριάς κάνναβης είναι μια απολύτως νόμιμη πράξη, οπότε να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για την αγορά ελαφριάς κάνναβης κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης.

Συνήθως τα εμπορεύματα αποστέλλονται σε σύντομο χρονικό διάστημα (24/48 ώρες) σε ανώνυμα δέματα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται όλο το απαραίτητο απόρρητο στον αγοραστή. Το δέμα θα ανατεθεί στον αγγελιαφόρο που θα παραδώσει το αγαπημένο σας γρασίδι απευθείας στο σπίτι σας. Αυτές τις μέρες πρέπει να καταλαβαίνετε: οι ταχυμεταφορείς είναι υπερφορτωμένοι, οι online αγορές είναι ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε ό, τι δεν πωλείται από σούπερ μάρκετ. Εάν η ελαφριά κάνναβη σας είναι αργά, κάντε υπομονή. Όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν ελαφριά μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους και χρειάζονται τα ενεργά συστατικά καθημερινά.



Άλλοι τρόποι αγοράς ζιζανίων κατά την καραντίνα


Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης και σήμερα θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αγοράσετε μαριχουάνα χωρίς να παραβιάσετε τους κανονισμούς καραντίνας. Αυτά τα μηχανήματα λειτουργούν από ιδιωτικές εταιρείες και δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε πλήρεις βιτρίνες και ποικίλες ποικιλίες, επειδή η στιγμή είναι ξεχωριστή και το σύστημα είναι υπερφορτωμένο. Ωστόσο, εάν ζείτε κοντά σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης νόμιμου μαριχουανάτ θα είναι το καλύτερο μέρος για να την αναζητήσετε. Το νόμιμο βότανο δεν μπορεί να πωληθεί σε ανηλίκους και η απαγόρευση ισχύει και για την πώληση H24: για να ολοκληρώσετε την αγορά πρέπει να εισαγάγετε ένα έγγραφο που να αναφέρει την ηλικία του αγοραστή.

Ακόμα και τα καταστήματα καπνού θα μπορούσαν να είναι η τελευταία λύση καραντίνας. Παρά την φιλονικία του περασμένου έτους, οι Ιταλοί καπνοί συνεχίζουν να πωλούν ελαφρά μαριχουάνα χωρίς πάρα πολύ κόπο ακόμη και σε #iorestoacasa. Οι λιανοπωλητές καπνού αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία και μπορούν να παραμείνουν ανοιχτοί εφαρμόζοντας κανονισμούς σχετικά με την απόσταση ασφαλείας.

Ορισμένα καταστήματα κάνναβης έχουν ενεργοποιήσει ένα σύστημα τηλεφωνικής παραγγελίας για να διασφαλίσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους και να προσπαθήσουν να παραμείνουν ανοιχτοί και να μην χάσουν πάρα πολλά χρήματα λόγω της έκτακτης ανάγκης. Παραγγείλετε τα προϊόντα μέσω Whatsapp ή μέσω τηλεφώνου και στη συνέχεια μπορούν να τα παραλάβετε στο κατάστημα ή να τα παραδώσετε στο σπίτι σας μέσω εφαρμογών όπως το Glovo, για να ελαχιστοποιήσετε την επαφή με τον έξω κόσμο.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης την υπηρεσία Whatsapp στο +39 349 921 66 55


Τι συμβαίνει στο εξωτερικό;
Η κατάσταση δεν είναι ρόδινη ακόμη και έξω από την Ιταλία. Η Γαλλία, η Ισπανία και η Γερμανία βρίσκονται σε πλήρη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η Μεγάλη Βρετανία - μετά από μια πρώτη ήπια φάση - κατευθύνεται προς το κλείσιμο σχολείων, όπως και το Βέλγιο και η Ολλανδία.

Οι ουρές για την αγορά βασικών αναγκών είναι τώρα η σειρά της ημέρας, αλλά αν στις περισσότερες χώρες οι άνθρωποι συρρέουν - ένα μέτρο μακριά - έξω από σούπερ μάρκετ και φαρμακεία για να αγοράσουν τρόφιμα και μάσκες, στην Ολλανδία οι μεγαλύτερες ουρές έχουν αναληφθεί έξω από τα καφενεία. Η ολλανδική κυβέρνηση διέταξε το κλείσιμο των καφέ από τις 6 μ.μ. στις 15 Μαρτίου 2020 προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του COVID19. Τα καφενεία θεωρούνται δημόσιοι τόποι ισοδύναμοι με μπαρ και εστιατόρια και, όπως και οι τελευταίοι, έκλεισαν ξαφνικά, μαζί με γυμναστήρια, σάουνες και καταστήματα σεξ.

Ως μέρος των μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της λοίμωξης από κοροναϊό, η κυβέρνηση της Χάγης αποφάσισε ότι ούτε τα σχολεία ούτε τα νηπιαγωγεία, πόσο μάλλον οι καφετέριες, θα ανοίξουν ξανά τουλάχιστον την πρώτη Δευτέρα τον Απρίλιο! Οι άνθρωποι έσπευσαν στους δρόμους και παρατάσσονται έξω από αυτά τα καταστήματα για να πάρουν ζιζάνια για φαγητό κατά τη διάρκεια του κλειδώματος #. Ένας άνδρας συνελήφθη ακόμη και επειδή άρχισε να βήχει προκλητικά για να διαλύσει την ουρά του μπροστά του.

Εάν το άρθρο σας ενδιαφέρει να το μοιραστείτε στο κοινωνικό δίκτυο με την υπόλοιπη Κοινότητα, κάθε μερίδιο μας βοηθά να υποστηρίξουμε το ιστολόγιό μας και να σας κρατάμε 360 ° ενήμερους για τον κόσμο της κάνναβης.

Light cannabis buds