Μαγείρεμα του παραδοσιακού Space Cake.

Μαγείρεμα του παραδοσιακού Space Cake.

Η κάνναβη μπορεί να ληφθεί με πολλούς τρόπους: το κάπνισμα είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή και η απλούστερη λύση, αλλά η μαριχουάνα μπορεί να αντιμετωπιστεί για να κάνει προϊόντα διατροφής που ενισχύουν σημαντικά τα αποτελέσματά της.

Στης καφετέριες του Άμστερνταμ μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα ζαχαροπλαστικης από κάνναβη, που κυμαίνονται από brownies έως muffins έως διαστημικά κέικ, τα οποία είναι πραγματικά κέικ των οποίων το μυστικό συστατικό είναι THC. Τα προϊόντα από ξύλο που παρασκευάζονται με THC είναι πολύ διαφορετικό από το κάπνισμα μαριχουάνας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο έντονο και μακράς διαρκείας από εκείνη μιας άρθρωσης που περιέχει την ίδια ποσότητα ουσίας · η κάνναβη εξομοιώνεται μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα και το ήπαρ μετατρέπει το THC σε 11-υδροξυ-THC, μια χημική δομή που ενισχύει τα αρχικά αποτελέσματα του κανναβινοειδούς.
Το αποτέλεσμα έρχεται αργότερα, και συχνά κάποιος κινδυνεύει να υπερβάλει, χάρη επίσης στην εμφάνιση και τη γεύση αυτών των λιχουδιών. Το αποτέλεσμα έρχεται μετά από 45-90 λεπτά και αξίζει να περιμένετε λίγο για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η "γαστρονομική" εμπειρία δεν γίνεται πολύ απαιτητική για τη διαχείριση.


Από πού αρχίζετε να φτιάχνετε ένα διαστημικό κέικ;
Για να προετοιμάσετε ένα τέλειο διαστημικό κέικ πρέπει να ξεκινήσετε με το βούτυρο. Η κάνναβη στην πραγματικότητα δεν είναι υδατοδιαλυτή. Επομένως, για να τη χρησιμοποιήσετε στην παρασκευή γαστρονομικών προϊόντων, πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον σωστό τρόπο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να προετοιμάσετε βούτυρο μαριχουάνας ή κάνναβη: το να μάθετε πώς να το κάνετε θα διασφαλίσει την επιτυχία, προσφέροντάς σας ένα ισχυρό και απροσδόκητο υψηλό.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την προετοιμασία της κανναβούρας, η συνταγή που προτείνουμε είναι ένας από τους πολλούς. Το βούτυρο κάνναβης μπορεί να παρασκευαστεί από τα μπουμπούκια, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα μέρη του φυτού και να αποθηκεύσετε τα μπουμπούκια για κάπνισμα. Για να διατηρήσετε το καλύτερο μέρος της σοδειάς σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα και κλαδέματα. Τα φύλλα, ειδικότερα, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κανναβινοειδή, πολύ υψηλότερα από εκείνα που υπάρχουν στα στελέχη ή τα κλαδιά, χάρη στην υψηλότερη συγκέντρωση τριχοσωμάτων. Η χρήση ενός μείγματος φύλλων, στελεχών και κλαδιών δεν θα σας κάνει να μετανιώσετε που δεν χρησιμοποιείτε τους καλύτερους μπουμπούκια για να προετοιμάσετε το βούτυρο.


Πώς προετοιμάζετε το κάνναβη;
Για να φτιάξετε ένα τέλειο κάνναβη, θα χρειαστείτε μια σόμπα, ένα ξύλινο κουτάλι, δύο κόσκινα, ένα μίξερ και πλαστικά δοχεία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • Μαριχουάνα
  • Βούτυρο
  • Νερό


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Το πρώτο βήμα είναι να αλέσετε το γρασίδι τόσο καλά όσο αυξάνεται η επιφάνεια επαφής και να βελτιώσετε την εκχύλιση των δραστικών συστατικών κατά την τήξη του βουτύρου. Για να γίνει αυτό, είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιείτε ένα μίξερ. Η διαδικασία κατασκευής του βουτύρου κάνναβης βασίζεται στην αρχή της τήξης των ελαίων κάνναβης με τα έλαια από το βούτυρο μέσω θερμότητας: τα δύο ξεχωριστά μέρη λιώνουν αποτελεσματικά για να γίνουν ένα unicum.

Η κιμά μαριχουάνα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα δοχείο αρκετά μεγάλο για να παραμείνει κενό για 2/3. Στην κατσαρόλα πρέπει να προστεθεί βούτυρο και νερό σε αναλογία 1: 4, οπότε για κάθε 250 γραμμάρια βουτύρου, πρέπει να προσθέσετε ένα λίτρο νερού (1000 ml). Η ένωση πρέπει να βράσει αργά για να αποφευχθεί η απώλεια μέρους του δραστικού συστατικού.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε αυτές τις αναλογίες κατά την αξιολόγηση της χωρητικότητας των δοχείων που θα χρησιμοποιηθούν (1/3 και 2/3 αντίστοιχα) επειδή θα πρέπει να βράσετε το μείγμα το συντομότερο δυνατό. Όταν όλα βράζουν, ανακατεύετε τακτικά και προσθέστε νερό όταν ο αρχικός όγκος έχει μειωθεί στο ήμισυ.

Η κανναβύρα σας είναι έτοιμη όταν δείτε ένα στρώμα λίπους να διαχωρίζεται από το υγρό μέρος που τείνει να ανεβαίνει στην επιφάνεια. Στη συνέχεια φιλτράρετε το υγρό σε ένα δοχείο, διαχωρίζοντάς το από το μείγμα μαριχουάνας, το οποίο πρέπει να συμπιεστεί, έτσι ώστε να μπορεί να ανακτηθεί όλο το υπόλοιπο λάδι. Τοποθετήστε το δοχείο στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να αφήσετε τα λάδια να στερεοποιηθούν.

Το βούτυρο μαριχουάνας πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο για δύο εβδομάδες το πολύ. Εάν θέλετε να διαρκέσει περισσότερο, είναι καλύτερο να το αποθηκεύσετε στον καταψύκτη, κόβοντάς το σε μικρότερα κομμάτια που θα πρέπει να ξεπαγώσουν πριν από τη χρήση.


Confetti al cbd

Πώς να κάνετε δόση της κάνναβης για να προετοιμάσετε τα βρώσιμα;


Δυστυχώς, δεν είναι πάντα εύκολο να υπολογιστεί η σωστή ποσότητα μαριχουάνας που χρησιμοποιείται στην παρασκευή βουτύρου για τη δημιουργία των λεγόμενων βρώσιμων, βρώσιμων προϊόντων μαριχουάνας.

Τα είδη διατροφής πωλούνται σε όλες τις πολιτείες όπου η μαριχουάνα έχει νομιμοποιηθεί, και με τη νομιμοποίηση, έρχεται επίσης η τυποποίηση προϊόντων Σε πολλές αμερικανικές πολιτείες όπου η χρήση μαριχουάνας έχει νομιμοποιηθεί (όπως το Κολοράντο, η Καλιφόρνια και η Ουάσιγκτον), ψηφίζονται όλο και πιο αυστηροί νόμοι για τον έλεγχο και τη ρύθμιση της ισχύος και της ποιότητας της μαριχουάνας που πωλείται στο κοινό, ανεξάρτητα από το εάν προορίζεται για θεραπευτική ή χρήστες αναψυχής.

Στην Ουάσινγκτον, για παράδειγμα, όλα τα προϊόντα κάνναβης που διατίθενται στα διάφορα εξουσιοδοτημένα καταστήματα πρέπει να φέρουν το συνολικό ποσοστό THC και τα βρώσιμα είδη μπορεί να μην περιέχουν περισσότερα από 10 χιλιοστόγραμμα. Δοσολογία 10 mg THC επιτρέπεται επίσης στο Κολοράντο και τα περισσότερα βρώσιμα συσκευάζονται σε δόσεις μιας δόσης.

Η επίδραση της κάνναβης κατά την κατάποση ενισχύεται και οι λανθασμένες δόσεις μπορούν να παίξουν ένα κακό κόλπο στον ασυνείδητο χρήστη.

Εάν τότε η λειτουργία είναι εντελώς χειροποίητη, γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Οι δόσεις ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με το προφίλ κανναβινοειδών της μαριχουάνας που χρησιμοποιείτε.

Σήμερα, ένα κανονικό στέλεχος κάνναβης μπορεί να περιέχει 10 έως 20% THC. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την ποικιλία που χρησιμοποιείτε, η συμβουλή είναι να υποθέσετε ότι περιέχει περίπου 15% THC.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις τιμές, είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι κάθε γραμμάριο χόρτου (ή 1000mg) θα περιέχει περίπου 150mg THC. Έτσι, εάν προετοιμάζετε την κανναβούρα αναμειγνύοντας 500 γραμμάρια βουτύρου με 20 γραμμάρια μαριχουάνας (15% THC), ουσιαστικά παίρνετε 500 γραμμάρια βουτύρου με συνολικά 3000 mg THC (20g x 150mg). Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε γραμμάριο βουτύρου θα περιέχει περίπου 6 mg THC (λίγο πάνω από το ήμισυ της μέσης δόσης).


Προετοιμάστε ένα διαστημικό κέικ

Μόλις προετοιμάσετε το βούτυρο, θα έχετε το κύριο συστατικό σας. Από εδώ και πέρα, η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια με αυτή της παρασκευής κάθε κέικ.

ΟΜΟΡΦΑΤΟΣ:

1 φλιτζάνι κάνναβης
½ φλιτζάνι γάλα
1¾ φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αυγα


Γεύσεις (σταγόνες σοκολάτας, φυστικοβούτυρο, μικτά φρούτα, φουντούκια ή οποιοδήποτε άλλο συστατικό, για να προσθέσετε μια επιπλέον «πινελιά» στο κέικ)
Τηγάνι κέικ
Μεσαίου μεγέθους μπολ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C. Σε μια κατσαρόλα, λιώστε το βούτυρο κάνναβης. Θυμηθείτε να το ξεπαγάγετε εκ των προτέρων εάν το έχετε κρατήσει στην κατάψυξη. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε όλα τα ξηρά συστατικά.

Στη συνέχεια προσθέστε τα αυγά, το γάλα και τέλος το λιωμένο βούτυρο. Ανακατέψτε μέχρι να ληφθεί ένα ομοιογενές μείγμα, προσέχοντας να μην παραμείνει πολύ υγρό. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε τα αρωματικά και τα μη αποξηραμένα συστατικά. Ρίξτε το μείγμα σε κασσίτερο βουτυρωμένου κέικ Τοποθετήστε το τηγάνι στη μέση του φούρνου και ψήστε για περίπου 25 λεπτά.
Για να βεβαιωθείτε ότι το κέικ σας έχει ψηθεί σωστά, μπορείτε να κολλήσετε μια οδοντογλυφίδα στη μέση του μείγματος: εάν, αφού αφαιρεθεί, η οδοντογλυφίδα σας είναι καθαρή, το κέικ είναι έτοιμο να βγει από το φούρνο. αν, από την άλλη πλευρά, το κέικ πρέπει να ψηθεί λίγο περισσότερο.
Μόλις μαγειρευτεί, αφαιρέστε το κέικ από το φούρνο και αφήστε το να ξεκουραστεί για περίπου μισή ώρα.

Αν θέλετε, προσθέστε ένα παρέμβυσμα ή γλάσο. Βεβαιωθείτε ότι το κέικ έχει κρυώσει καλά πριν συνεχίσετε. Και απολαύστε το γεύμα σας! Αλλά μην το παρακάνετε!