Εξάτμιση CBG κατά του πόνου

Εξάτμιση CBG κατά του πόνου

Ένα φυτό κάνναβης δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει: ένα άλλο κανναβινοειδές έχει τελικά επίσημα φτάσει στον κόσμο της ελαφριάς κάνναβης. Είναι η κανναβιγερόλη ή CBG, ένα εξαιρετικά ισχυρό κανναβινοειδές, αλλά που στερείται τελείως τις ψυχοδραστικες επιδράσεις. Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε μαζί τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Να τι θα δούμε:

  1. Η κάνναβη στην θεραπεία του πόνου
  2. CBG κατά του πόνου
  3. Η χρίσει CBG, είναι μια εγγύηση
  4. Η κάνναβη στην θεραπεία του πόνου
terre di cannabis
Η αποτελεσματικότητα της κάνναβης στη θεραπεία του πόνου έχει καταδειχθεί ευρέως από αρκετές μελέτες. Ήδη από το 1839, ένας Ιρλανδός γιατρός με το όνομα O'Shaughnessy είχε ανακαλύψει τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού της κάνναβης, αρχίζοντας έτσι να το χρησιμοποιεί σε ασθενείς που έπασχαν από διαφορετικές παθήσεις.

Το 1964, άλλες μελέτες διεξήχθησαν από έναν Ισραηλινό ερευνητή που ονομάζεται Mechoulom, ο οποίος ήταν σίγουρος ότι τα κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG και πολλά άλλα) είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν με το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του εγκεφάλου μας. Ας προσπαθήσουμε να δούμε πως λειτουργεί: σύστημα μας βοηθά να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να χαλαρώσουμε το μυαλό και τους μυς μας και να βελτιώσουμε την πέψη. Βελτιώνει τον ύπνο και τη διάθεση και επεξεργάζεται θρεπτικές ουσίες.

cannabisτο ενδοκανναβινοειδές

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το ενδοκανναβινοειδές σύστημά μας ενεργοποιείται, με εντελώς φυσικό τρόπο σε συνθήκες ευεξίας, μέσω υποδοχέων, οι οποίοι αλληλεπιδρούν με τις ενδοκανναβινοειδείς ουσίες που παράγονται από τον οργανισμό μας. Γι' αυτό το σώμα μας είναι σε τέτοια προδιάθεση να λάβει κανναβινοειδή και να αξιοποιήσει τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, οι οποίες είναι πραγματικά πολλές.

Απομονώνοντας το δραστικό συστατικό των κανναβινοειδών, επιτρέπει τη δημιουργία ad hoc υβριδίων που θα χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων, σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για θεραπευτική η ισχύς της οποίας έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό από τον μεγάλο αριθμό των ερευνών και μελετών που διεξάγονται.

Δεν είναι τυχαίο ότι, όπως εξηγεί και το άρθρο ένα διάταγμα που υπεγράφη από τον Σύμβουλο Υγείας στη Σικελία, αναφέρει ότι η ιατρική κάνναβη θα παρέχεται δωρεάν σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο και νευροπαθητικό πόνο και σκλήρυνση κατά πλάκας, οι οποίοι το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να στραφούν σε δημόσιες εγκαταστάσεις με ιατρική συνταγή, έτσι ώστε η περιφέρεια της Σικελίας να αναλάβει όλα τα έξοδα.

αυτό, CBG κατά του πόνου

Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν τις φοβερές θεραπευτικές ιδιότητες της CBG, ένα κανναβινοειδές μέχρι στιγμής λιγότερο γνωστό από την THC και CBD, των οποίων γνωρίζουμε τώρα σχεδόν τα πάντα.

κανναβιγόλης ή

Ωστόσο, η κανναβιγόλη δεν είναι ένα κανναβινοειδές όπως όλα τα άλλα, είναι ο πατέρας όλων των κανναβινοειδών, το πρώτο που θα συντεθεί στο φυτό κάνναβης, χάρη στο οποίο μπορούν να συντεθούν όλα τα άλλα κανναβινοειδή - συμπεριλαμβανομένων των THC και CBD. Ακριβώς για το λόγο αυτό το ποσοστό της κανναβιγόλης που υπάρχει σε ένα ώριμο φυτό κάνναβης είναι εξαιρετικά χαμηλό και μέχρι πρόσφατα, δεν έχει βρεθεί ποτέ κανένας ερευνητής που να αναλύσει τις απίστευτες θεραπευτικές του ιδιότητες.

Οι πρώτες μελέτες διεξήχθησαν το 1964 από τον επιστήμονα Y. Gaoni, ο οποίος απομόνωσε τη δραστική ουσία του για πρώτη φορά. Στερείται εντελώς ψυχοδραστικές ιδιότητες, τα CBG λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άριστα αποτελέσματα στη θεραπεία του μυϊκού πόνου και της ινομυαλγίας, οσφυαλγίας, οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδή αρθρίτιδα, καθώς και στη θεραπεία ημικρανιών και του εμμηνορροϊκού πόνου.

cannabis

Η χρίσει CBG, είναι μια εγγύηση

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τις θεραπευτικές ιδιότητες της κανναβιγόλης είναι μέσω του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Ο καπνός, στην πραγματικότητα, εκτός από το ότι είναι επιβλαβής για την υγεία μας, καίει και διασκορπίζει περισσότερο από το 80 % του δραστικού συστατικού, περιορίζοντας τη δράση της στο ενδοκανναβινοειδές μας σύστημα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, από την άλλη πλευρά, μας επιτρέπει να λάβουμε περισσότερο από το 90% του δραστικού συστατικού. Επιπλέον, σχεδόν σε όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί, η οποία κάνει πραγματικά τη διαφορά στην εμπειρία μας με την ελαφριά κάνναβη.

Κάθε κανναβινοειδές απελευθερώνει το μέγιστο του δραστικού συστατικού του σε μια ορισμένη θερμοκρασία.

Για μια βέλτιστη επίδραση, τα λουλούδια CBG μπορούν να καπνιστούν στους 210°, η κανναβιγόλη χρειάζεται κάποια υψηλή θερμότητα, αντίθετα από την κανναβιδιόλη (CBD) που μπορεί αντ' αυτού να εξατμιστεί μεταξύ των 160 και 180 βαθμών.

Η επιλογή CBG σημαίνει επιλογή ενός φυσικού τρόπου για τη φροντίδα της ψυχοφυσικής ισορροπίας σας, η απόφαση κατανάλωσης του είναι όντος επωφελής χάρεις σε όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του.

Πες όχι στην καύση, πες ναι στην κανναβιγκερόλη!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο τότε μοιραστείτε το στα μέσα κοινωνικής με φίλους, γνωστούς και οικογένεια, κάθε μετοχή μας βοηθά να υποστηρίξουμε το Blog μας και να σας κρατάμε πάντα ενήμερους όσον αφορά τον κόσμο της κάνναβης.