Άνοιξε ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Ελλάδα

Άνοιξε ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Ελλάδα

 

Η ιδέα γεννήθηκε το 2018. Οι δραστηριότητες της εταιρίας μας επικεντρώνονται σε προϊόντα με βάση την ελαφριά κάνναβη, βιολογική και πάντοτε υψηλής ποιότητας . Η ελληνική αγορά υποδέχθηκε ένθερμα τις ιδέες μας. Η συνεργασία  μας  με την Hempoil, μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον τομέα, ευέδωσε καρπούς. Το Terre 24h εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας και είναι διαθέσιμο σε όλους.

 

Ως προς τι ο αυτόματος πωλητής κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας;

Για να συμβαδίσουμε με την εποχή μας και να είμαστε σε θέση να πλησιάσουμε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό πελατών, ανά πάσα στιγμή της ημέρας: 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η συνεργασία μεταξύ Hempoil και Terre di Cannabis στοχεύει στην κατάκτηση της αγοράς  νόμιμης κάνναβης στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά χάρη σε μια συνέργεια προθέσεων και υψηλής ποιότητας  προϊόντων.

Η Terre 24h βρίσκεται στην κορυφή των αυτόματων πωλητών, ηγείται της  πώλησης  προϊόντων με βάση την κάνναβη (με το δραστικό συστατικό Thc εντός των ορίων του νόμου) και είναι σε θέση να διαχειριστεί μεγαλύτερο αριθμό πελατών σε σύγκριση με ένα «κλασικό προμηθευτή».

Το Terre 24h είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες αυτών που δεν τους αρέσουν οι ουρές στα καταστήματα και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν. Ή ακόμα επειδή  περιμένοντας θίγεται η ιδιωτικότητα τους: Με το Terre 24h θα αγοράσετε ελαφριά κάνναβη εντελώς ανώνυμα.

Επίσης, το Terre 24h είναι εξοπλισμένο με ψηφιακή οθόνη που απεικονίζει όλα τα προϊόντα, εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα και σωστή ισορροπία παροχών.

Το Terre 24h είναι ο αυτόματος πωλητής νόμιμης μαριχουάνας και προσφέρει μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία : καλύτερη πώληση, άμεση εξυπηρέτηση, διακριτικότητα, αφοσίωση και σωστή τιμή. Το Terre 24h δεν πωλεί ψυχότροπες ουσίες, αλλά μόνο προϊόντα οριζόμενα στο νόμο.

 

Η κάνναβη στην Ελλάδα του σήμερα

Η ελλάδα είναι μία από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου η αγορά ελαφριάς Κάνναβης  γνώρισε ραγδαίες εξελίξεις. Η κοινωνία των πολιτών και η ελληνική πολιτική έχουν συμμετάσχει εδώ και καιρό σε έναν ζωντανό διάλογο πάνω στο θέμα. Καθυστέρηση προήλθε λόγω της χρηματοπιστωτικής κρίσης που προκάλεσε μεγάλη οικονομική υποχώρηση.

Ποιες είναι οι λύσεις για να βγούμε από την κρίση; Ποιοι τομείς της αγοράς πρέπει να αναπτυχθούν;

Στις 30 Ιουνίου 2017 ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη νομιμοποίηση της εισαγωγής και της χρήσης μαριχουάνας για θεραπευτικούς λόγους. Στην Ελλάδα είναι επίσης νόμιμη η καλλιέργεια κάνναβης για βιομηχανική χρήση. Η ισχυρή ανάπτυξη αυτής της αγοράς δημιουργεί σημαντικές προοπτικές στην ελληνική οικονομία.

Νέες προκλήσεις, νέες θέσεις εργασίας, νέες οικονομικές εξελίξεις, για τη χώρα και για τους ανθρώπους. Η καλλιέργεια κάνναβης σε μεγάλης κλίμακα  θα μπορούσε να έχει ισχυρή οικονομική απόδοση.

 

Η κάνναβη στην Ελλάδα του χθες

Ψάχνοντας τα ίχνη της κάνναβης στην Ελλάδα πάμε  χιλιάδες χρόνια πίσω. Η  πρώτη αναφορά για το συγκεκριμένο φυτό αποδίδεται στον Ηρόδοτο, τον πατέρα της ιστοριογραφίας, που έζησε τον 5ο αιώνα π.Χ. στο έργο «Ιστορίαι»: μας  περιγράφει τα ήθη και έθιμα των Σκυθών, νομαδικού πληθυσμού της κεντρικής Ασίας και των παραλίων της Μαύρης θάλασσας. Συγκεκριμένα  περιγράφει μια τελετή εξαγνισμού  που εκτελείται μετά την ταφή ενός βασιλιά:

 "[...] οι Σκύθες παίρνουν το σπόρο απ᾽ αυτό το καννάβι, μπαίνουν κάτω από τις τέντες κι απλώνουν το σπόρο πάνω στα πυρωμένα λιθάρια· κι ετούτος ο σπόρος μόλις τον απλώσουν καίγεται και δίνει αχνό τόσο πολύ, που βάζει κάτω κάθε ελληνικό ατμόλουτρο· κι οι Σκύθες να ουρλιάζουν από αγαλλίαση·  [...] Ηροδότου Ιστορίαι 4.75.1

Οι πρώτες ενδείξεις  για τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης αποδίδονται στον Διοσκουρίδη τον Πεδάνιο, έναν γιατρό και βοτανολόγο που έζησε μεταξύ 10 και 90 μ.Χ. Έγραψε το   Περὶ ὕλης ἰατρικῆς», μια σειρά τόμων σχετικά με τη χρήση των φαρμακευτικών και βοτανικών φυτών. Σε αυτό το έργο η κάνναβη περιγράφεται λεπτομερώς.

 "Η Κάνναβη είναι ένα πολύ χρήσιμο φυτό σε αυτή τη ζωή λόγω της συστροφής πολύ ισχυρών χορδών, έχει φύλλα σαν στάχτες, άσχημη οσμή, μακρύ μίσχο, στρογγυλό σπόρο που όταν καταναλώνεται μειώνει τη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά στίβοντας το όταν είναι πράσινο κάνει καλό για τους πόνους στο αυτί ".

 

Η Terre di cannabis στην Ελλάδα

Η TerrediCannabis δραστηριοποιείται εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Για λόγους προσωπικούς και πολιτιστικούς, καταρχάς η Ελλάδα έγινε το δεύτερο σπίτι μας. Αγαπάμε την Ελλάδα. Η πολύ στενή σχέση μεταξύ των δύο λαών επιβεβαιώνεται από την αρχαιότητα ακόμα. Ρωμαίοι και Έλληνες είχαν αναπτύξει εμπορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς ανά την Μεσόγειο θάλασσα.

Μια στενή σχέση ανάμεσα σε δύο έθνη, που μας θυμίζει πολύ βαθιές και προσωπικές φιλικές ιστορίες. Για το λόγο αυτό, αλλά και για πολλούς άλλους, έχουμε συνάψει πολλές συνεργασίες με εταιρείες και εμπορικούς εκπροσώπους.

Για εμάς η ελληνική αγορά δεν συνιστά μόνο ένα οικονομικό ζήτημα. Στην πραγματικότητα, δεσμευόμαστε να επενδύσουμε στην Ελλάδα μέρος των εσόδων, κυρίως σε κοινωνικά πρότζεκτ. Η παρουσία μας στον ελλαδικό χώρο, ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια και η επιτυχημένη επιχειρηματική μας δραστηριότητα δικαίως μας εδραίωσε ως τη μεγαλύτερη εταιρεία ελαφριάς μαριχουάνας.

Κι αυτό χάρη στη στενή συνεργασία μας με τη Hempoil του Χρήστου Μποτσή, με τον οποίο έχουμε πολλά κοινά σχέδια και με την οποία μοιραζόμαστε στρατηγικές και ιδέες για το μέλλον.